Sponsormogelijkheden

Meebouwen aan dit sportief project kan via onze diverse sponsormogelijkheden.

Wij streven er naar een maximale visibiliteit te geven aan onze sponsors. Als tennisclub hebben we een grote accommodatie die er zich perfect toe leent om je bedrijf in de kijker te plaatsen.

homeart

Elke sponsor kan op zijn of haar manier bijdragen aan dit sportief project.

  • Logo op onze website
  • Reclameborden: onze reclameborden hangen het ganse jaar aan het clubhuis.
  • Winddoeken: de winddoeken zorgen voor een grote zichtbaarheid op onze outdoorvelden (enkel in de zomer).  De doeken zijn van hoge kwaliteit met duidelijke print.
  • Tennisnetbanners: banners aan het tennisnet zorgen voor een subtiele, maar zeer duidelijke visibiliteit.
  • Zitbanken: u kunt ook een zitbank voor onze tennissers voorzien van een reclame opdruk van uw bedrijf.
  • Shirts: uw logo wordt voorzien op de sportkledij die door de club aangeboden wordt.
  • Tennisballen: uw logo wordt voorzien op de tennisballen die door de club aangeboden worden en gebruikt worden op tornooien, interclubontmoetingen en bij de jeugdtrainingen.

Ook voor onze andere activiteiten, tornooien en jeugdkampen doen wij graag een beroep op sponsors. Zo organiseren wij ieder jaar een champagne tornooi, een Waregem Koerse tornooi, een Open Zomertornooi en talloze jeugdkampen.

In samenwerking met de trainers van Puur Sport kunnen wij ook kijken om een leuke activiteit te organiseren voor uw medewerkers.

Niettegenstaande ook maatwerk mogelijk is, kunnen wij een aantal sponsorpakketten voorstellen aan interessante voorwaarden.  Indien interesse, kan je steeds terecht bij info@wgtc.be.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept