Skip content en ga naar navigatie
< Terug naar de homepagina

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter! 

Voel je het ook al?

De lente is eindelijk in het land, al zou je het soms niet zeggen met al die regen, schommelende temperaturen, een echte grillige april, maar nu denk ik dat het zover is!

Een aantal van ons gingen de zon reeds opzoeken in warmere oorden, anderen gingen op sneeuwvakantie, maar je ziet ze stilaan terug binnenkomen zoals de duiven die gelost zijn in Barcelona, Aras of Quiévrain.

Hier, op het thuisfront, stijgen de temperaturen stillekes aan, net als de tenniskoorts bij velen.

Ons winterseizoen is wat in mineur geëindigd en we hebben de warme gezelligheid van onze bar een tijdje moeten missen.

Gelukkig start het zomerseizoen nu!

De terreinen liggen er weer schitterend bij, de bar en het terras liggen spannend te wachten op jullie aanwezigheid en vertier.

  • Een nieuwigheid voor dit jaar is dat ieder lid een lidkaart krijgt (te bekomen in de bar). Iedereen moet die steeds bijhebben als hij of zij speelt en zal die kunnen aanbrengen aan het terrein dat gereserveerd werd. Er werd gekozen voor twee soorten lidkaarten, eentje voor de jeugd en eentje voor de volwassenen.
  • Kijk vooral ook regelmatig naar de website om onze activiteitenkalender in het oog te kunnen houden en uiteraard is iedereen warm en met velen uitgenodigd en van harte welkom.

Het bestuur, de barmeiden en -mannen verwelkomen jullie met open armen!

Ik wens ook alle interclub-ploegen (19 bij  de volwassenen en 21 bij de jeugd) een schitterend parcours en gezellige, sportieve ontmoetingen.

De verhuis, weliswaar in deeltjes, is zopas achter de rug en ik wil hier iedereen die zich hiervoor heeft ingezet hartelijk bedanken om alles in gereedheid te brengen voor een schitterend tennisseizoen.

Patrick,

jullie voorzitter.

 

Skip navigatie en ga naar content