Skip content en ga naar navigatie
< Terug naar de homepagina

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter.

 

De lente heeft velen van ons verrast , drie weken te vroeg volgens de kenners, voor anderen kan het niet vlug genoeg heerlijk warm lenteweer worden.

De natuur op zijn mooist. Magnolia's, prunussen, kerselaars, alles staat mooi in bloei, de tuinwoede grijpt om ons heen, de buitenterrasjes raken goed gevuld, kortom iedereen voelt dat er veel nieuw leven op komst is.

Niets dan blije gezichten!!!

Het begint overal te kriebelen en ooit was er de leuze "Als het kriebelt moet je sporten".

Met man en macht is er gewerkt aan de aanleg van de terreinen, alle terreinen zijn voorzien van gloednieuwe lijnen en verankeringspunten; het euvel van de vorige jaren is hiermee opgelost.

De terreinen zullen binnenkort vrijgegeven worden, pas na goedkeuring van de specialisten ter plaatse.

We mogen "Luc"onze nieuwe onderhoudsman hartelijk verwelkomen, nog maar een paar dagen in dienst en je ziet al het verschil.

Binnenkort starten de interclub-ontmoetingen voor jong en oud (zie onze website).

18 ploegen hebben zich aangemeld voor de strijd der Titanen, we wensen ieder van hen veel succes en aangename, sportieve wedstrijden en vergeet vooral niet hen te komen aanmoedigen.

Het bargebeuren van de voorbije winterperiode is goed verlopen, met dank aan Mart en haar fantastische barmeiden.

Wat de zomerperiode betreft zullen, naast de gevestigde waarden, ook hier vele nieuwe gezichten te zien zijn achter de bar. Dank zij hun inzet en enthousiasme wordt de après-tennis zeker en vast een geanimeerd succes!

Iedereen van harte welkom vanaf 18u30 tijdens de weekdagen en in de weekends tijdens de interclub in de voormiddag en namiddag. Zie ook de affichering aan de bar.

Volg ook van nabij onze activiteiten, dank zij het actiecomité, via mail-chimp of op onze website en probeer zo veel als mogelijk aanwezig te zijn en mee te doen.

In het bijzonder nodigen wij jullie uit  voor het openingstornooi "New Formula" dat nu doorgaat op Paasmaandag  (17/04) zowel in de voormiddag (09u30 voor diegenen die naar de wedstrijd  Zulte-Waregem-Club Brugge gaan kijken) als in de namiddag. Inschrijven is noodzakelijk.

Iedereen welkom!

 

We hopen jullie te mogen verwelkomen op één van onze evenementen of zomaar voor een gezellige babbel in onze bar of op ons schitterend terras.

 

Vriendelijke en sportieve groeten,

 

Patrick (04/2017).

Skip navigatie en ga naar content