Skip content en ga naar navigatie
< Terug naar de homepagina

Voorverkoop Abonnementen Zomer 2018


Lidmaatschap seizoen 2018

 

Abonnement WGTC vzw zomerseizoen 2018

 

Naar jaarlijkse gewoonte mogen jullie tijdens de maand januari onze voorverkoop verwachten. Ook dit jaar kan u uw abonnement rechtstreeks via de site van Tennis Vlaanderen aanvragen en betalen via overschrijving en dit vanaf 8 december 2017. Instructies hiervoor kan u verder in deze brief terug vinden. Wie liever hiervoor naar de club komt kan dit op onze voorverkoopdagen.

 

Dit jaar zal opnieuw een fysiek abonnement worden afgeleverd, dit dient te worden opgehaald na aanvang van het seizoen en dient bij aanvang van de spelbeurt zichtbaar aan het terrein te worden geplaatst.

 

De voorverkoop en de voorverkoopprijzen blijven strikt beperkt tot en met de voorverkoopdagen. Daarna is het onherroepelijk aan de normale prijzen, deze worden op Tennis Vlaanderen automatisch aangepast!

 

Wanneer        :     Vrijdag 19 januari 2018 van 19u00 tot 21u00

                              Zondag 21 januari 2018 van 10 tot 13 uur

 

Waar               :     In de bar van de indoor, F. Rooseveltlaan 155, 8790 Waregem

 

 

Voorverkoop

Tijdens het seizoen

Volwassenen

(tot 31/12/1999)

€125

€160

Jeugd

(1/1/2000 - 31/12/2005)

€85

€110

-12 Jarige *

(1/1/2006 - 31/12/2008)

€50

€65

-9 Jarigen *

(1/1/2009 - heden)

€15

€20

 

De affiliatie (Tennis Vlaanderen) en de verzekering zijn inbegrepen in de abonnementsprijs en zijn niet aftrekbaar.

 

Vergeet niet om alle adres- en e-mailwijzigingen aan te passen op de site van Tennis Vlaanderen!

Dit is belangrijk voor het verder ontvangen van het clubnieuws, reservatie en verzekering.

 

Tennis Vlaanderen verstuurt uw lidkaart en logingegevens via e-mail, een geldig e-mail adres is noodzakelijk. Ook dit jaar voorzien we op de voorverkoop mogelijkheid om te betalen met MAESTRO!

 

 

 

* Kunnen op weekdagen niet na 18u reserveren

 

 

Om lid te worden via de site van Tennis Vlaanderen zijn er drie manieren:

1.      Ben je al aangesloten bij tennis Vlaanderen en weet je het wachtwoord: via volgende link naar het dashboard gaan http://www.tennisVlaanderen.be/clubdashboard?clubId=1909   en daarna inloggen op de site www.tennisVlaanderen.be (rechts boven) . Eens ingelogd naar beneden scrollen waar een knop lid worden staat, hierop drukken en velden doorlopen.

2.      Ben je al aangesloten bij tennis Vlaanderen en weet je het wachtwoord niet: Op de knop inloggen drukken (rechts boven) en wachtwoord opvragen. Wie zijn lidnummer niet weet kan dit opvragen door bij zoek te klikken op "speler". Daarna de procedure volgen zoals bij punt 1.

3.      Indien nog niet aangesloten bij tennis Vlaanderen rechtstreeks naar het dashboard gaan en op de knop lid worden klikken (http://www.tennisVlaanderen.be/clubdashboard?clubId=1909) .

 

Een tweede, derde, ¿ lid aansluiten met één account is mogelijk. De aanvrager is in dit geval de abonnementhouder. Hiertoe duidt u extra personen aan in het betreffende veld.

 

Via volgende link http://www.tennisVlaanderen.be/documents/12301/325476/Filmpje+lid+worden+van+je+club/6a9b917b-6cef-436c-ad60-460930696e38?version=1.1&videoPreview=1&type=mp4 kan u een filmpje bekijken hoe lid te worden.

 

  • Betalen via Sport en cultuurcheques (Sodexo) of Ticket compliments Sport & Cultuur(Accor)?

U kan uw abonnement met sport- en cultuurcheques (Sodexo) of Ticket compliments sport & cultuur (Accor) betalen. Op cheques wordt niet terug gegeven. U kan met deze betalen op de voorverkoopdagen.

 

  • Abonnement via sponsoring

Bepaalde sponsorformules hebben abonnementen inbegrepen. Voor meer informatie kan u contact opnemen met het secretariaat via secretariaat@wgtc.be. Voor abonnementen via sponsoring ontvangt u een factuur.

 

  • Korting mutualiteit

Er zijn tijdens de voorverkoop vooraf ingevulde documenten ter beschikking die u enkel nog moet laten tekenen. U neemt eerst dit document en brengt dit mee naar de tafel van de inschrijvingen.

 

Bij registratie via de site van tennis Vlaanderen en betaling via overschrijving dient u het document zelf af te drukken en dit volledig ingevuld voorzien van een klever te deponeren in de groene brievenbus in de inkom van de indoor of naast de reservatiecomputer in de outdoor.

 

  • Lessen volwassenen

Volwassenen die lessen wensen te volgen kunnen op de voorverkoop reeds inschrijven.

 

  • Lessen jeugd / interclub jeugd

Tijdens de voorverkoop is iemand van de jeugd aanwezig om informatie te bezorgen.

  

  • Interclub

Alle clubleden die interclub wensen te spelen, moeten zich een abonnement in voorverkoop aanschaffen! Wie nog wenst te transfereren, moet dit doen ten laatste tegen 15 Januari 2018 en dient dit te doen via de website van tennis Vlaanderen (mijn-site).

 

De inschrijvingen voor interclub gebeuren tijdens de voorverkoop bij de verantwoordelijken.

 

Met sportieve groeten

 

 

 

Bart Verhelst

Secretaris Waregem Gaver Tennisclub vzw


Ethias-verzekering Tennis Vlaanderen

Als je aangesloten bent bij onze club, ben je automatisch ook lid van Tennis Vlaanderen. Hierdoor ben je o.a. verzekerd voor sportongevallen bij Ethias. Je kan over deze polis meer te weten komen via deze link.

 

 

Skip navigatie en ga naar content