Skip content en ga naar navigatie
< Terug naar de homepagina

Mijn nieuwjaarsbrief 2018

NIEUWJAARSBOODSCHAP VAN DE VOORZITTER.

Beste clubleden en sympathisanten,

Hierbij wens ik jullie allen en dit samen met uw gezin, partner en familie, een gelukkig, gezond, succesvol en sportief 2018.

Alweer is er een jaartje voorbijgevlogen.

We bleven in de wereld echter niet gespaard van vele ellende, aanslagen en rampen. Laat ons hopen dat 2018 beter en vredevoller wordt.

Voor onze club is het weliswaar een schitterend jaar geweest met boeiende interclubwedstrijden en een fantastisch "WGTC Open Tornooi" met als uitblinker, voor de eerste maal, Heren 1 op de tabel. Wat een knaller was me dat, om dan maar niet te spreken over het afsluitend clubfeest.

Talrijke activiteiten werden een succes, zoals het Nachtvlindertornooi "Bal Marginal", Rosmalen,  het Waregem Koerse Tornooi, het Clubkampioenschap, maandagavondtennis (dank u Frank) en tenslotte het op dit ogenblik succesvol lopend Open Winterdubbeltornooi.

Puur Sport zette weer eens zijn beste beentje voor en werd voor de zoveelste keer op rij uitgeroepen als beste jeugdvriendelijke organisatie! Proficiat.

Peter Voet heeft, dit najaar, de fakkel overgedragen aan Win, Jan, Lander en Maarten. Ik wens hierbij Peter Voet  hartelijk te bedanken voor de vele jaren van vele inspanningen die hij, samen met Roger en Win, heeft geleverd om van Puur Sport te maken wat het nu is geworden.

Ik wens de huidige fakkeldragers veel succes.

De activiteiten voor 2018 zien er veelbelovend uit. Volg dit op Facebook, mailchimp en andere infomedia!

Niet vergeten jullie in te schrijven voor het Nachtvlindertornooi "WGTC Tennis-   Casino-Dinner" op  zaterdag 27 januari.

Ik wil in bijzonder de ploeg van het bestuur bedanken voor hun vele inspanningen en hun niet aflatend enthousiasme om onze toffe, sportieve club uit te dragen. Hartelijk dank.

Ook het actiecomité en de vele vrijwilligers hielpen daaraan mee. Super!

De barmeiden en -mannen mogen ook niet vergeten worden, want zij stonden en staan steeds paraat met een brede glimlach en een puike bediening.

Luc, onze nieuwe onderhoudsman, heeft zich perfect gekweten van zijn taken en dit op een soms ludieke manier. Bedankt.

Hartelijke nieuwjaarsgroeten van uw voorzitter en tot binnenkort bij één van onze talrijke evenementen.

Patrick De Groote. 1/1/2018

 

Skip navigatie en ga naar content