Woordje van de voorzitter | 22 Juni 2020

Beste Tennisvrienden,

Eindelijk, na een lange lockdown, terug een bijna normaal tennisgebeuren!

Waar we deze week door de werken in ons clubhuis nog een pop-up bar met beperkte kaart hadden, is onze bar vanaf volgende week terug volledig operationeel, juist op tijd om jullie te verwelkomen voor ons Open Dubbel Tornooi 2020.

Zo te zien aan de inschrijvingen (+200) hunkert iedereen naar een beetje competitie, na de vele voorafgaande “oefenmatchen”.

Ons enkeltornooi dat normaal gezien plaats vindt in dezelfde twee weken, hebben we dit jaar geannuleerd, om het niet tè druk te maken.  We mogen immers niet vergeten dat Covid-19 nog steeds onder ons circuleert en wij daardoor de nodige veiligheidsmaatregelen moeten blijven respecteren.

Daardoor kunnen we spijtig genoeg ook geen hapjes geven, maar jullie zijn van harte welkom op ons terras, waar ons gemotiveerd barpersoneel jullie met veel enthousiasme zal bedienen.

Voor de deelnemers aan het tornooi, gelieve u goed op voorhand aan te melden, we hebben het liefst dat u betaalt met Payconiq en wanneer dat niet kan, dan graag met gepast geld (€14,00).

Onze toiletten zijn toegankelijk, maar onze kleedkamers en douches spijtig genoeg niet.

Eveneens zullen we geen prijsuitreiking en een receptie na de finales kunnen houden omwille van het Corona-protocol.  De prijzen zullen onmiddellijk na de finale worden meegegeven aan de spelers.

Toeschouwers en supporters aan de velden zijn pas toegelaten vanaf 1 juli, maar tot dan kunnen zij natuurlijk ook plaats nemen op ons terras.

Iedereen dus hartelijk welkom en hou het gezond (anderhalve meter)!

Patrick, jullie voorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *