Woordje van de Voorzitter

Alhoewel ikzelf nog vleugellam ben, hebben reeds velen een enthousiaste start gemaakt in het nieuw tennisseizoen.

De velden, amper klaar gekregen (door onze Luc) door late vorst en wat droogte, liggen er nu picobello bij. Graag vraag ik jullie allen de terreinen samen met ons goed te onderhouden, d.w,z. indien nodig vooraf sproeien, nadien slepen en sproeien en vergeet de lijnen niet te borstelen. Met dank voor uw medewerking.

Het schitterend openingstornooi is zeer vlot verlopen met super mooi weer en 46 gedreven spelers, samengesteld uit zowel gekende als nieuwe leden. Het was fantastisch! Dank aan het actiecomitee.

Ondertussen zijn ook alle interclubploegen gestart met hun competitie, zowel bij de jeugd met hun 24, als bij de volwassenen met hun 19 ploegen.

In de jeugdreeks U11.2 meisjes is er al een West-Vlaams kampioen. Proficiat!!!

Alle ontmoetingen zijn gepubliceerd op onze nieuwe website.

Ik nodig jullie allen graag uit om hen te steunen en te komen supporteren. Doen!

Inschrijven voor het clubkampioenschap is nog steeds mogelijk, maar er is wat haast bij, straks worden die afgesloten en het zou jammer zijn indien je niet zou kunnen deelnemen.

De maandagavondtennissers zijn in grote getallen aanwezig onder de vakkundige organisatorische leiding van onze Frank; Schitterend!

Onze barcrew is versterkt geworden door een aantal nieuwe aanwinsten, zoals Marline, Birgit, Marian en Jochen, naast onze gekende gevestigde waarden natuurlijk die terug aanwezig zullen zijn om jullie met een vriendelijke lach en hun nimmer aflatende werkijver te bedienen.

Naast de nieuwe website is er nu ook Instagram, volg al onze activiteiten en blijf geïnformeerd!

Bij deze wil ik hier ook Martje van harte bedanken en haar letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten voor de vele jaren dat zij onze bar heeft ondersteund en dit zowel achter de bar als in het onderhoud ervan, de organisatie en de bestellingen. Bedankt Martje!

Het is nu aan onze youngsters om haar voorbeeld na te volgen en er het beste van te maken, ik ben er absoluut van overtuigd dat dit super zal lukken!

Tot een van de volgende dagen op onze club.

Jullie voorzitter, Patrick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *