Beste tennisvrienden,

Vooreerst wens ik jullie allen samen met uw partner, gezin of familie een gezond, succesvol en sportief 2019 toe.

Een jaar vol activiteiten, onverwachte momenten en verrassingen werd ons bedeeld!

Spannende interclubontmoetingen, een schitterend zomertornooi, een denderend Waregem Koerse tornooi en een boeiend clubtornooi vielen ons te beurt.

Ook ons actiecomité heeft niet stilgezeten. Het nachtvlindertornooi was een voltreffer, hun bijdrage tot het fantastisch clubfeest, recepties tijdens het tornooi, hun deelname aan het organiseren van de kerststal en dergelijke waren steeds puik verzorgd.

In 2018 kwamen er een paar leden van bestuur bij:

  • Maarten Desmet;
  • Lars Lefebvre;
  • Wim Grauls;
  • Mathieu Leenaert;
  • Frederick Vlieghe.

Tot onze spijt zijn er ook dingen niet gelopen zoals we zouden gewild hebben.

De beloofde bar voor het wintertennis is er niet gekomen door velerlei omstandigheden, die wij niet in de hand hadden, waarvoor onze oprechte excuses.

Dankzij de enorme inspanningen van onze bestuursleden, is het ons toch gelukt een bar en tribune op poten te zetten om, tijdens ons champagnetornooi, jullie en de spelers zo aangenaam mogelijk te kunnen ontvangen.

Ook dit tornooi is terug een groot succes geworden, mijn grote dank gaat dan ook uit naar de tornooileiders die dit evenement in goede banen hebben geleid.

Een bijzondere vermelding voor Charlotte Messely, West-Vlaamse kampioene U11, die werd genomineerd voor “sportjongere van het jaar bij de competitiesporten” van de stad Waregem.

Wij zien elkaar zeer binnenkort op de voorverkoop (vrijdag 18/01 en/of zondag 20/01).

Sportieve groeten,

Patrick, voorzitter.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept